pondělí 15. srpna 2011

Agilní snídaně s Mary a Tomem Poppendieck / Agile Breakfast with Mary and Tom Poppendieck

Přijďte se seznámit a diskutovat s autory bestselerů Leading Lean Software Development, Implementing Lean Software Development anebo Lean Software Development – An Agile Toolkit! / Let’s come to meet and discuss with authors of best sellers Leading Lean Software Development, Implementing Lean Software Development or Lean Software Development – An Agile Toolkit!

Téma / Topic:

Připravili jsme pro Vás sérii sérii setkání s osobnostmi agilního světa. První z nich je setkání s manželi Poppendieck. / We have prepared for you series of meet-ups with personalities of agile world. We start with Poppendiecks.

LEAN Software Development v praxi / LEAN Software Development in praxis
Kdy / When: 12.10. 2011 - 8:30am - 11:00am
Kde/Where: Hotel Adeba, Pernerova 16, Praha 8 - Karlin (metro Křižíkova)
Cena/Price: 550 Kč
VYŽADUJE REZERVACI - KAPACITA JE OMEZENA! / RESERVATIONS REQUIRED - CAPACITY IS LIMITED!

Software je srdcem a duší většiny produktů a business procesů. Schopnost vyvinout rychle a spolehlivě robustní softwarový systém každým rokem narůstá a stává se tak pro světovou ekonomiku kritickou. Navíc, většina společností používá procesy softwarového vývoje, které vznikli v dobách, kdy se software kódoval v assembleru a hardware byl dražší než platy programátorů. Technologický pokrok, jako je Internet, všudypřítomná sociální média a masivně škálovatelný hardware vetšinou vzkvétá mimo oblasti tradičních postupů vývoje software. Proto je také oprávnené se ptát, co to obnáší vyvíjet, škálovat a udržovat složité softwarové systémy.

Mary začala svou kariéru jako programátor procesního řízení, potom řídila IT oddělení výrobního závodu a skončila u vývoje produktů, kde byla současně produktový šampión a vedoucí oddělení. Získala řadu ocenění za knihu Lean Software Development: An Agile Toolkit, ve které vysvetluje jak principy lean z oblasti výroby zlepšují přístup k vývoji software.

Tom je průmyslový analytik, aplikační architekt a mentor agilních procesů. Zaměřuje se na identifikaci skutečné hodnoty pro business a pomáhá vývojovým týmům realizovat tuto hodnotu. Jeho modelovací a mentorské znalosti vycházejí z jeho zkušeností profesora fyziky. Má zkušenosti z konzultační činnosti ve zdravotnictví, logistice, hypotečním bankovnictví a cestovních službách.

Pro rezervaci napište na mvallo ( zavináč) agilia.cz anebo využijte formuláď zde.


Software is the heart and soul of a vast number of products and business processes; every year the ability to develop robust software systems quickly and reliably becomes more critical to the world economy. And yet, most companies use software development processes that were born when systems were coded in assembly language and computer hardware was more expensive than programmers' salaries. Today we have pervasive internet, omnipresent social media, big data, and massively scalable hardware. These advances have flourished largely outside the realm of traditional software development practices, and they call into question the conventional wisdom of what it means to develop, scale, and maintain excellent software-intensive systems.

Mary started her career as a process control programmer, moved on to manage the IT department of a manufacturing plant, and then ended up in product development, where she was both a product champion and department manager. She wrote the book Lean Software Development: An Agile Toolkit to explain how the lean principles from manufacturing offer a better approach to software development.

Tom is an enterprise analyst and architect, and an agile process mentor. He focuses on identifying real business value and enabling product teams to realize that value. His modeling and mentoring skills are rooted in his experience as a physics professor. He has broad experience from consulting in healthcare, logistics, mortgage banking, and travel services.


For reservation write to mvallo at agilia.cz or use our form here.

Žádné komentáře:

Okomentovat